Yooheart RV Reducer Folasaga

Reducer, o lona uiga, faʻaitiitia le saoasaoa o le gaioiga, faʻateleina torque, faʻaleleia le saʻo o se masini masini, faʻaaogaina lautele i le maualuga o le uta, maualuga maualuga, maualuga le saoasaoa o le gaosiga o pisinisi.
Ina ua maeʻa le faʻavaeina o le Yunhua atamai, ua tuʻuina atu i le R & D o le RV reducer. Ona ua tatou iloa "e le mafai ona faatoilaloina le RV reducer, ona le alu ifo lea o le auala o robots alamanuia", o lea i le RV reducer lenei autu. vaega e mafai ona faapea e faaalu uma o latou manatu, Faafaigaluegaina le tele o le taimi, tagata faigaluega ma le tele o tupe suʻesuʻe faasaienisi atiina ae tutoatasi 6 RV reducer YH10C, YH50C, YH20E, YH40E, YH80E, YH110E.
微信图片_20211214102639
E manaʻomia e le RV reducer le tele o faʻagasologa, le tafe o le faʻapotopotoga, suʻega, suʻesuʻega lelei ma isi matagaluega mo le gaosiga, suʻega aʻo leʻi faʻaaogaina.
● Su'esu'ega o mea e o'o mai
O le taofi muamua lea mo le gaosiga o mea e faʻaitiitia ai mea e faʻaaogaina ai mea, lea e tatau ona asiasia uma mea uma. ma isi. E le gata i lea, latou te manaʻomia foʻi le faʻaogaina o le masini faʻamaopoopo tolu e siaki pe o le tele o le lafo e ogatasi ma faʻamaumauga o loʻo faailogaina i luga o le ata.'
微信图片_20211222132053
● Fa'agaioiina (fa'atusa le faavaa paneta)
微信图片_20211222132101
Fa'agaioiga gaogao: e mana'omia le fa'agasolo o le tu'u na pasia e le nofoaga autu o asiasiga i fafo.O le tisiketi ma le gland o lo'o gaosia e fa'amama ma fa'amamāina e se masini fa'apolofesa ma fa'apipi'i i se fa'avaa paneta.A mae'a le viliina ma toe fa'amauina pu fa'amau i luga o le fa'avaa paneta, fa'apipi'i loa le pine fa'atulagaina.
Semi-finishing: ona o le mea sese tele o le alauni luga ina ua uma machining talatala, ina ia mautinoa o le faavaa paneta o loʻo i ai se alauni mautu machining i le faamaeaina machining, e tatau i le faavaa paneta ona faagaoioia lona tulaga tauaveina i luga o le taavale semi-uma.
微信图片_20211222132143
Faʻaiʻuga: O le faʻavaa paneta o loʻo tuʻuina i totonu o le masini masini i le vaega faʻamaeʻaina, ma o lona pu o loʻo faʻapipiʻiina e lelei le manaia ma le olo i se auala sili atu ona mautu ma lelei, ina ia faʻaleleia ai lona gaosiga saʻo ma faʻaleleia le faʻatinoga ma le ola o le robot.
微信图片_20211222132158
O le fa'aitiitiga e sili atu ma le sefulu vaega, o vaega ta'itasi o le auala fa'agaioiga, fa'agasologa o fa'agasologa e le tutusa, ae o vaega ta'itasi e mana'omia ona toe fa'asolo, fa'amalieina, fa'aleleia le gaosiga, e mafai ona fa'apea o le RV reducer su'esu'ega ma atina'e ma le gaosiga o faigata maualuga.
Su'ega RV
A maeʻa se faasologa o gaioiga, o vaega uma o loʻo i ai se suiga faʻapitoa, vaega uma i totonu o le potu suʻega RV, faʻaaogaina tagata faigaluega faʻapitoa e faʻaogaina ai le tolu faʻamaopoopo masini e lua taimi e siaki ai lona saʻo saʻo ma tuʻuina atu faʻamatalaga uma i totonu o faʻamaumauga, i le taimi nei o Yunhua atamai RV reducer bearing. coaxiality e pulea i totonu ole 0.005um, lelei tele.
微信图片_20211222132239
● Deburring, faamamaina, demagnetization
Deburring ma le faamamaina e faia vaega lamolemole ma faaitiitia tetee i le taimi o le faʻapotopotoga. Demagnetization o le aveesea o le maneta i luga o vaega ina ia latou le mitiia e le pefu.
● faleteuoloa oloa semi-uma
O vaega uma ua mae'a fa'agaioiina ma fa'ata'ita'iina o le a tu'u i totonu o le faleteuoloa o oloa semi-finished, ma o vaega fa'apitoa e mana'omia ona fa'ailoga ona teuina lea i totonu o le faleteuoloa mo le fa'apotopotoga, ma o se vaega o vaega ua lafoa'i o le a tu'u i totonu o le otaota mo le toe fa'aaogaina.
● Fa'auma fa'atasiga oloa
RV reducer faʻapotopotoga e taua tele foi, atonu o le a le faʻaeteete se tasi o le a mafua ai le faʻaitiitia, lelei, faʻafitauli saogalemu i totonu o le mafutaga faaleaoaoga, o le aufaigaluega o le a faʻapipiʻiina le paneta, cycloid tooth shell plate, nila, ma isi ituaiga uma o vaega o loʻo faʻapotopotoina i le faʻaitiitiga atoatoa, faagasologa, tagata fa'apotopotoga ta'itasi i totonu o le fa'apotopotoga e matua fa'aeteete, pe a fa'aauau siaki, fa'amaonia ma fa'asa'o le fa'apotopotoga ona o'o lea i le isi laasaga.
微信图片_20211222132309
● Ua mae'a asiasiga o oloa
O le laasaga mulimuli lea o le faʻaitiitia o le gaosiga, ma le RV reducer e avea ma vaega autu o le robot, o le lelei ma le le lelei o le faʻaitiitia o le a aʻafia ai le faʻatinoga, lelei ma le ola o le robot, e le tatau ona tupu uma faʻafitauli lelei. eria, o le a faia e le au tekinisia se faasologa o suʻega e pei o le amataga o le torque, toe foʻi sese ma le lelei o suʻega i luga o le faʻaputu faʻapipiʻi e ala i meafaigaluega suʻega maualuga.
微信图片_20211222132342
E maualalo le teuina o vaega ua mae'a
O i latou e pasi le su'ega masini o le a teuina i totonu o le faleteuoloa o oloa mae'a mo le fa'apotopotoga robot mulimuli.
I aso nei, o le RV reducer technology e le o toe faʻaogaina i atunuu i fafo, ina ia teu ai tupe, lagolago mo tagata suʻesuʻe faʻasaienisi e atiina ae oloa sili atu, Muscovite, mica muscovitum tagata suʻesuʻe atamai e le fefefe i faigata, faʻaeteete lelei tagata gaosiga, pe i le gaosiga, suʻesuʻega ma le atinaʻe poʻo le galulue faʻatasi, matou te tulitatao le poloketi o le a avea ma afe o tulaga lamatia, faʻaopoopo i tagata sulufaʻi, faʻalelei, olaola!

Taimi meli: Tes-22-2021