Saina Yooheart RV Reducer-Saina's robot gaosiga o loʻo taumafai e ausia tulaga faʻavaomalo.

Reducer, servo motor ma le pule e manatu o vaega autu e tolu o le robot, ma o le fagu autu e faʻatapulaaina ai le atinaʻeina o pisinisi robot a Saina.I le aotelega, i le aofaʻi o tau o robots fale gaosi oloa, o le vaega o vaega autu e latalata i le 70%, lea o loʻo i ai i le faʻaititia le tele o le vaega, 32%; O le servo motor ma le pule o loʻo totoe e tusa ma le 22% ma le 12%, i le faasologa.

O le Reducer o loʻo pulea e tagata gaosi oloa mai fafo

         Taulai atu i le faʻaitiitiga, lea e tuʻuina atu le mana i le afi servo ma fetuunai le saoasaoa ma le faʻamalosi mo le sili atu le saʻo o le pulea o le robot. gaosi o le sa'o cycloid reducer mo robot i se tulaga iloga i le lalolagi, ma o lona oloa autu o sa'o reducer RV faasologa.

 

Tele tekinolosi va

Mai le vaaiga o tekinolosi faapitoa, reducer e patino i masini mama sao vaega, mea, vevela vevela tekinolosi ma maualuga-saʻo masini masini meafaigaluega e taua, o le faigata autu o loo taoto i le tele lagolago faiga alamanuia behind.I le taimi nei, tatou reducer suesuega. amata tuai, tekinolosi tuai tua atu Iapani, faalagolago tele i oloa faaulufale mai.

E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i oloa mai fafo, o pisinisi i totonu o le atunuʻu o loʻo gaosia i le taimi nei le saʻo o le faʻaitiitiga faʻaitiitiga saʻo, faʻamalosi malosi, saʻo ma isi mea ma pisinisi mai fafo o loʻo i ai pea se avanoa.

 

O kamupani i totonu o le atunuʻu o loʻo tauivi e tuliloa

Ae ui i lea, e taua le matauina e ui lava o loʻo i ai pea se va i le va o tekinolosi o loʻo i ai nei ma atunuʻu i fafo, o loʻo sailia pea e pisinisi i totonu o le atunuʻu ni mea fou. ia faaleleia.

 

Ua ausia e le Kamupani a le Yooheart le RV reducer tutoatasi suʻesuʻega ma atinaʻe gaosiga

Anhui Yunhua Intelligent Equipment Co., Ltd. faavaeina le au suʻesuʻe ma atinaʻe talafeagai, faʻaitiitiga suʻesuʻega malosi, faʻapipiʻiina e le kamupani le sili atu i le 40 miliona tupe faavae, o le faʻaofiina o meafaigaluega faʻaautomatika mai fafo, i le tele o tausaga o suʻesuʻega, faʻatupuina ma le manuia le faʻaitiitiga faʻailoga - Yooheart RV fa'aitiitiga.Yooheart RV reducer i luga o manaoga faʻapitoa e matua faʻamaoni.Ae i le tekinolosi gaosiga RV, Yooheart reducer e mafai ona pulea le mea sese i le va o le 0.04mm.Yooheart reducer i le gaosiga o le a pasia i luga o faʻasologa o siaki, pe a maeʻa le gaosiga e ala i masini faʻapolofesa fua saʻo, ina ia mautinoa o le mea sese o loʻo i totonu o le vaʻaia o le a tuʻuina i le gaosiga.

微信图片_20210701105439Yooheart RV reducer production workshop

微信图片_20210606080937Yooheart RV Fa'aitiitiga

fe628fc40ff4e443254e4cd1e9bc9a1Yooheart RV Fa'aitiitiga

微信图片_20210606080949
O masini faʻapitoa faʻapolofesa e fuaina le saʻo o Yooheart RV faʻaitiitia

 


Taimi meli: Iul-01-2021