Faʻafeiloaʻi e asiasi i Yunhua Factory, faʻalauiloa le atinaʻeina o le Yangtze River Delta, ma taumafai e ausia le tulaga manumalo-manumalo i le lalolagi.

微信图片_20220316103442
I le 5:00 PM i le aso 7 o Mati, na malaga atu ai Li Zhiyong, failautusi o le Itumalo o Nanjing, Zhangzhou City, Fujian Province, ma lana aumalaga e asiasi i le Yunhua Intelligence mo suʻesuʻega ma suʻesuʻega.O Wang Anli, o le pule sili o le Yunhua Intelligence, o Xu Yong, o le Sui pule sili, ma Zhang Zhiyuan, o le faatonu o faatau, na faafeiloaia ma le mafanafana.

微信图片_20220316101504
Failautusi Li ma le aumalaga na alu loloto i totonu o le vaega o faaaliga o le robot workstation, Yunhua "Donkey Kong", RV reducer vaega faaaliga ma le vaega robot debugging mo suesuega fanua, ma matamata Yunhua atamai faalauiloa vitio ma oloa talosaga vitio.

微信图片_20220316101444
Fai mai Wang o le alamanuia ropota alamanuia o le pito i tua o alamanuia gaosiga o meafaigaluega maualuga, ae o se faailoga taua foi o le autu faatauva o le alamanuia faaitulagi. Yunhua Intelligent o le a atili faaleleia ai le gafatia o seti atoatoa atamai o meafaigaluega, suia mai se tasi. gaosi oloa i se kamupani e tu'uina atu auaunaga, fa'aleleia le avanoa o tupe mama o atina'e, faoa le tele o lauga maketi, ma fa'aleleia le fa'atauva'a autu o le pisinisi robot.
O Xu ma le Pule Sili o Zhang na fa'amatalaina atili le pisinisi autu a le kamupani, tulaga lelei autu, le tele o maketi, galuega fa'atasi ma fuafuaga tau atina'e i le tu'uina atu i auiliiliga.O le Failautusi o Li ma lana pati na matua aloaia ma viia le tauvaga autu a Yunhua Intelligent i luga ma lalo o le alamanuia masini atamai.

微信图片_20220316101454
I le avea ai ma se tasi o le "Top 10 county with economic strength" ma "Top 10 county with economic development" i le Fujian Province, ma le malosi malosi o le tamaoaiga, na faamoemoe le Failautusi Li e mafai e itu uma e lua ona faia ni sao sili atu i le faalauiloaina o le atinaeina o le tamaoaiga ma le atinaeina o le atamai. fale gaosi oloa i Yangtze River Delta itulagi.
Mulimuli ane, na faia e itu e lua ni talanoaga auiliili i le auala e faʻalauteleina ai le atinaʻeina o alamanuia robot alamanuia, lagolago i luga ma lalo alamanuia o le alamanuia filifili ma isi mea e fesootai i ai, fefaʻasoaaʻi manatu muamua ma ausia le faʻamoemoe o le galulue faʻatasi, faʻavaeina se faavae mautu mo le felagolagomai aloaia i le lumanai.

微信图片_20220316101433

Taimi meli: Mati-16-2022